Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije lose bilo
i kakav je bio party?
e a ko je ono nudio da kupi kartu za Koketa;)
sta ba kenjate ljudi! ako vam se ne ide na party,nemojte ni ici i zdravo! ako se ljudi trude neka ih,sta vi mislite da ce vam oakenfold mozda svirat za 10KM...eih hoce al u dunjama! a ko ce dati 35,50 ili vise para za party u ovoj nasoj kokuzanerskoj zemlji!? mogu oni u cro kad tamo raja ima para... koliko platis toliko ti se i svira ostali:fino se provedite na ilidzi
upravo...napravila djeca par partija koji su btw bili kriza zestoka is ad ce festival...koji crni festival ..niakd...nit znaju da sviraju niti im scena valja niti je zvuk kakav...da sve to para od plakata i kojekakvih gluposti utrosite na dobrog Dja osim Yetti po hiljaditi put onda bi mozda i dosli ovako lijea terasa i morales i vince aaaaaaaaa
najeminentniji BH izvođači techno zvuka: Sub One hahahahahahahahahahahahahahaha najeminentniji hahahahahahahahahahahahahahaha dijete drago pa ti nemas ni osjecaja ni sluha sta ti mozes jos da uradis osim da dovodes miss Yetti (po ko zna koji put u Sa a u BiH da i ne spominjem) i to jos nazoves festivalom napredne muzike, a da ne govorim o gramatici engleskog jezika i kako si za Novu (na plakatima) najavljivao Gayle Sun (a ne Gayle San) cccccc uvijek najavis spektakl ozvucenje svijetlo a usred party-a pregore zvucnici (ovdje se vracam na ono da nemas osjecaja) nije sve agresiva i brzina drug moj manje dr*ge i vidjet ces kako moze i polako a ako hoces vec da napravis festival napredne muzike ugledaj se na INPUT ili dovedi Kowalskog ili Diega ako si uopste cuo za njih i da sve ne bude crno imas pravo dobrih ploca ali to je sve sto imas.
Ovo je za ovog sto se potpisuje "nepismena stoka": shvatili smo da si stoka a tebi hvala sto si nam dao jos pojasnjenje da si + nepismen.Meni sve nesto govori da si ti neki dj koji je ljubomoran sto ne "svira" na ovom dogadjaju pa ljubomore radi pise ove gluposti.Rokeri i svi ostali koji ne slusaju elektroniku ove tekstove ne citaju i ne blate nikoga sto nije slucaj s tobom nizerazredni dj-u !!
e ti ces mi kupiti kartu za koketa TUHLIBU jedan (ako uopste znas sta to znaci)... a za Vuk-a Karadzic-a: na takve dogadjaje sigurno necu odlaziti...a poserem se na festival ciji je glavni artist miss yetti koja je uzgred receno bila ovdje jedno 5 puta, al za vas rejvere je itekako dobro dosla...da se malo nadrogirate i cekate spicu a usput malo balite gledajuci nju posto niste u stanju naci pristojnoga zenskog drustva... zelim ti dobar provod!!!
Polako, ali sigurno, nam se priblizava uuuuuuuuuuh sto ce se partijati. a ti idiote glupi nemoj ici imas *koketa u aqua-i nabavicemo ti kartu ,ono od raje. Kome se ne svidja ,ne svida ali ti bzzze napadas trazis "dlaku u jajeto"
No comment ljudovi, pa kad cemo mi u Evropu? Nikad dok na partijama gledamo "celavce" (pogledaj objasnjenje na pegla.com) koji pokusavaju na razne nacine da ispolje "spicu"... Ma dajte da se dobro zabavimo 26.07. a ne da ga useremo predrasudama...
Pa ti nemoj dolaziti na te festivale mahalcicu!usput,kad vec pises o "pismenosti" papcicu, ne pise se dje ste nego gdje...
djeste ba organizatori... na plakatu vam pise "DO YOU EVER FEELED"... prvo naucite pricati i PISATI engleski pa onda pocnite organizovati "FESTIVALE" koji su, by the way, PRESMIJESNI!!!!
50.000 watt-NO COMMUNICATION event-JUST DANCE:) RSPCT
WWW.POSITIVE-SOUND.COM
HHHMmmmm !!!