{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dobitnici ulaznica za Music Evolution 2 su...

Klix.ba
7.7.2003. u 10:25
0
0
Dobitnici ulaznica za Music Evolution 2 su...
0
Dobitnici ulaznica za Music Evolution 2 su...
Sarajevo-X dodjeljuje 5 ulaznica za Music Evoluton 2 na Ljetnoj pozornici Ilidža, a dobitnici su...
DOBITNICI ULAZNICA SU:
Sanjin Jažić
Kerim Karalić
Jasmina Merdžanić
Denis Mrnjavac
Igor Resan


--- info ---
25/07 u Banja Luci i 26/07 u Sarajevu održat će se festival napredne muzike pod nazivom "Music Evolution 2" na kojem će nastupiti popularna Miss Yetti. Sarajevo-X vam dodjeljuje 5 ulaznica.

Positive-sound (Advanced Music Management) u saradnji sa njemačkom izdavačkom kućom Gold und Liebe i organizacijom x-decks organizira drugi festival napredne muzike pod nazivom ”Music Evolution 2” koji će se održati 25.07 u Banja-Luci (club”Titanium”) i 26.07. u Sarajevu (”Ljetna-pozornica” - Ilidža).

Prvi festival “Music Evolution 1”, koji je održan 07.03.2003, u klubu “Aqua”, imao je odlične kritike medija i nezapamćeni broj posjetilaca za manifestaciju ovakvog tipa.

Kvalitetu organizacije i interesantnosti samog programa svjedoči činjenica da su “M.E.1” snimale kamere kanadskog “MTV”-a, koja važi za jednu od najjačih TV kuća svijeta. To je ujedno bio i prvi put da se ta TV kuća pojavi na prostorima BiH.

Manifestacija “M.E.2” je podržana od velikog broja domaćih i stranih organizacija koje aktivno učestvuju u planiranju, organizovanju i realizaciji same manifestacije.

Ovog puta, zbog velike zainteresiranosti publike, festival će se održati u dva grada i trajat će dva dana.

”M.E.2” će biti održan kao OPEN AIR (u Sarajevu) u prostoru koji prima preko 6000 posjetitelja i u čiju je nedavnu adaptaciju uloženo preko 200.000 KM.

Program manifestacije je obogaćen mnogim “on-stage performans”-ima (fashion shows, fire perf, visual art, video art...) kao i pojavljivanjem najveće svjetske zvijezde el. muzičke scene Hanriete Schermal poznatije kao Miss Yetti.

Miss Yetti je 1999. god. proglašena za NAJBOLJU i NAJLJEPŠU D.J.-ane na svijetu.
Nastupala je na svim kontinentima i omiljena je producentica svijetske techno scene.
Na ovom festivalu premijerno će izvesti svoj najnoviji dj.set “Out of control” u trajanju od 3 sata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: