Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za oca koji je svoje dijete naucio pjesmu od Dzoleta na ne ove cinge canke bube i korelije!!!
Lijepo je i kad se djeca koriste za promociju roditelja
Za zivota sto sam vidio da su Tito i Balasevic jedino uspjeli da im se cijeli region nakon smrti nakloni i otplace!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OTISLA JE LEGENDA ONE JUGOSLAVIJE, COVJEK BEZ TRUNKE NACIONALIZMA, ISKREN COVJEK KOJI JE VOLIO JUGU I SVE U NJOJ- ZELIM TI MIR I SPOKOJ KOJI NEKOLIKO DECENIJA NISI IMAO- UVIJE I ZAUVIJEK CES BITI NAS DJOLE!!!!
Bravo sine, Balasevic je vise uradio i valjao za Sarajevo nego svi Izetbegovici od 1990 do kraja 21 vjeka. Bravo djete Bravo Sarajevo
Prisra ga ti, da nije bilo Alije i hrabrih ljudi uz njega nebi bilo Bosne a možda ni tebe, kad kažeš svi Izetbegovići, sereš ko foka!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Divn ai legendarna pijesma od Djoleta kad razmislis ova curica je simpaticno pjeva i pametnija je od svoh tih vladara i tajkuna koji prave nered, smutnju i ratove medju narodima!
Haha, duo fantastikus, saamo za vas yeeeeey
Svaka vam cast. Curice zelim ti srećan život I budi sretna jer imaš takvog tatu.
Pusti to dijete nek se igra sa vrsnjacima, nadi svoje vrsnjake pa tamburaj. Haj jedna pjesma pa i dvije al ovo je postalo ne ukusno, iskoristavanje maloljetne djece.
Ovo dvoje su dosadni...sorry, super izvedba, al' nerviraju više
Bravo!
E Nina prčim ti zvijezdu.
Divno, sunce lijepo!!!!
samo da rataaa ne bude dugova bankama
Presimpaticni su, popravili su mi dan :)
otac i kćerka iz zenice, znači ne smiješ se ni pojaviti u sarajevu da te ne označe sarajlija. a cim je nešto loše traži se šesnaesto koljeno koje nije iz sarajeva. ne dipr
Samo da rata ne bude🙏🏻♥️
Koja je djevojčica tu iz Sarajeva??? Ako neko snimi video u Sarajevu, ne mora značit da je iz Sa.
Kike je iz Zenice...
Pa sta ima veze odakle je? Divna pjesma, odgovarajuca za Sarajevo i spomenik ubijenoj djeci u pozadini... Djordje care pocivaj u miru i da nam rata ne bude🙏🏻
i ja sam bio klempav kao djete poslije mi glava narasla a uši se smanjile