Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja negativa od komentara... bravo za djecu! I za njihove nastavnike! A ovi bolidi hoce da ukinu muzicku... ovo je pravi nacin da ih se demantuje.
Pitam se koliko ti moze biti mizeran zivot da pljujes po djeci koja se zabavljaju i vesele
Svaka čast za ideju. Odlični ste :)
Ljudi budimo realni...djeca su nešto extra...al'ovo je za ginisovu knjigu gluposti....treba ih nagraditi za talent...a onda ih išibat' zbog gubljenja vremena i rasipanja tog istog talenta u gluposti☺
BRAVO ZA DJECU I ZA SVE ONE KOJI SU UCESTVOVALI U OVOM PROJEKTU!!! Svi oni koji napisu nesto negativno na bilo koji nacin na nesto ovako uradjeno su kreteni zbog kojih ova drzava i ne ide naprijed!!!! Mozete se samo zahvaliti onima koji stvarno nesto rede majmuni retardirani!
I sta je tu wow.. Djeco uhvatite se kakvog pametnog posla
kao sto je da budu debili ko ti?
Bravo djeco draga, jedina svijetla tačka ovog jada i primitivizma!
Šejtanska posla. :) :) :)
Na momenat mi se ucini "rekord u najmnogoljudnijem sviranju kurca"....mada nije ni to puno daleko :))
😱
PODSJETIMO SE: Ih, nije to ništa, Gospodin Nerdin Ibrić je SAČMARICOM odstrijelio čak DVA pandur četnika čiji roditelji su pripadnici sličnih genocidaških aspiracija.
Kakvim glupostima se mi bavimo. O jadno li je i zalosno... Neki dan neka stiklom busi balone, ovi danas fol sviraju ... Umjesto da obaramo rekorde necim od cega cemo imati koristi i drustvo i djeca, nasim glupostima nigdje kraja. Jadnog skolskog sistema.
@MoonSide vala bas
Ja mislim da balincad mogu oboriti rekord samo u dudlanju nargila i dangubljenju po kladarama.Jadan je taj njihov Ginis.Namjestio im ga islamski lobi
kako se kod vas provodi vrijeme, inace ?
@munibcesko najedi se govana đikanče, imate li vi uopšte đe izaći osim na livadu.???
super stvar. zamjerka klix video zurnalistima sto nisu snimili cijeli performans. sta nam dajete zadnjih deset sekundi izvedbe? bas ste idioti!
Vjerovatno zato što isti čovjek i snima i fotografiše... Videograf ili kako to već danas zovu :)
Jel se ovo može računati kao prva zvanicna bosnjacka medalja?
treba doček kod vječne organizovat
ovo je za svaku pohvalu.. sve cestitke djeci i njihovim nastavnicima kao i roditeljima.
Svaka čast, lijepa umjetnost da se veže i za nas bar smo ovaj put zaobišli bacanje kamena s ramena i razbijanje glavom blokove i kokose