Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo jedan dobar način da se spriječi šaranje i pisanje kojekakvih gluposti, jer po grafitu to niko neće raditi... Nažalost što se moraju koristiti takve mjere, ali takav smo narod...
Kako su nekad ljudi dobro znali sarati, pa svaki grafit Neme me bez teksta ostavljao. A sada vidis na drugoj slici slova u rangu djeteta sto uci pisati.
Pa prevedite poruku, glupani, zar moram sve ja.... Pa kaže ovako Maestro: "Znam da se u Bosni muzika kreće u onoj paradigmi: 'Dole kvalitet, a gore tiraži/Pušenje xurca je to što se traži.' Bez obzira na datu činjenicu, čuo sam da je raja fina, kahva meka, a žene imaju dobra dupeta. I zato... Watasi wa kuru no o matsu koto ga dekinai."
Zamisli piše Čopaj pitu Khurac ćeš za večeru.
Barem radis dobro grafike,a ovo ostalo, kosa mi se ukovrdjala