Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falila mi je boba da mi bude dobro na njenom nastupu....
kad si narkomančina i besposlicar
@gradheroj Oooooo Goraždak (pretpostavljam po nicku) Imate li vi istocnjaci imalo smisla za humor?Ako hoces iskreno,radim od 5,30 ujutro i trenutno sam na pauzi,pijem kahvu i malo sjeo da sta pametno "prohabetim". Ne pusim,ne pijem,ne drogiram se fakinu jedan.Kontas,ili da ti crtam?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zabraniti bobe na partijima pa bi je pitao koliko bi ih došlo zbog njene muzike, ako bi uopšte i dolazili he he .
Jel bilo droge ovdje=??
još da naucis koristiti te gramofone kako treba :D i da malo selekciju popravis :D i biće DJ od tebe :D :D :D
jel sama sebi uplacujes doprinose, ili kako to vec funkcionise? kad mozes u penziju?
posao dobar za razaranje psihe!
Nije loše bilo. Malo je prostor progutao zvuk pa mi gore smo slabije osječali tih 20 kW. Takođe bilo je dosta i ispadanja, al u suštini dobar party. Pravo je loše što se nisu mogle cigare kupiti i pravo mali izbor pića. Raja mrtva, al ništa ih nije moglo ni ponijeti, ovo nešto između house-a i techna. Ako opet bude podržim. Jer ovi balavci danas misle da je samo bitno beat match, a mixanje je toliko toga. To je sve sem sync dugmeta, i igrački sa puno lampica. Samo naprijed!
Remix pult...:)
Jaca legenda,
samo danda...
Odlicna! Bravo Jasmina,zelim ti punooo srece i uspjeha u buducnosti
Muzika joj getta i getici,dno,kakav old school kaki bakraci. Propast
Zašto se Markale ne spominju danas, masakr na Markalama i 5.2 zaboravljeni?
nije ona probala moga krompira, a da ga proba poludila bi za njim
@zlatniescajg nista od tebe jado
Ma neka vrti pa sta bilo ili gramofon ili cd beka se okrece pa i ona
"Pa tako sluša Davida Bowieja, Kraftwerka, Joy Divison, The Smiths, Massive Attack i Underworld". Klix, ne mere "Kraftwerka"....