Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je vjecni Rahmet Kemalu Montenu. LEGENDE nikad ne umiru. Dino Merlin je nasa Bosanskohercegovacka LEGENDA i jedina ziva koju imamo poslije rahmetli Kemala . Volimo te Dino jer smo i mi sve naj bolje dozivjeli sa tobom i kada nam je bilo naj teze.
Pravi komentar
Kažu da Sarajevo ima dušu, Kemo je sigurno da svoj dio toj duši...ostaće jedna velika, dragocijena uspomena na Kemu...
Kemica, Davorin, Cola , crvena jabuka i bijelo dugme su legende Sarajeva od 3 do 103g svi su ih slusali, generacije se smjenjivale ali oni su bili jednako popularni kod svake.
Kemo je bio veliki umetnik, veliki čovjek, veliki ambasador, velika duša Sarajeva i Bosne i Hercegovine...
Kemalov talenat I velicina neosporna. Merlinov talenat I velicina takodje neosporna. Ne kontam u cemu je problem.
R.I.P. Kemale , nisam slušao tvoje pjesme ali sam jako poštovao tvoj rad... a ti Merlin , vjerovatno je i ova izjava plagijat i pokupio si je od nekog danas na kafi :)
Govoreći o rodnom Sarajevu, Monteno nije krio svoju ljutnju. Iako nije želio detaljnije govoriti, moglo se primijetiti da je Monteno ogorčen, kako na cjelokupnu situaciju na bh. muzičkoj sceni tako i na negativna iskustva koja je doživio u bh. prijestonici, a o kojima nije otkrio mnogo
umrla legenda sarajeva i cijele bih,veliki pjevac i covijek....a vi BOLESNICI koji mrzite dinu merlina zato sto je najveci i najbolji hitmejker svih vremena ovih prostora,covijek koji svoje voli a tudje ne mrzi,koji je ostvaren covijek u svakom pogledu,umrite od zavisti i ljubomore a najbolje da mu se sagnete dole tu vam je mjesto.cistite stale i muzte krave klosari maloumni
Na slici Dino i Kemo ko otac i sin. (Dino - otac, Kemo - sin) ....
Dino đuturume, kakve mladosti pa ti izgledaš starije od Keme. Eto ti kao puno mlađi hahahahahahahahahah a osim toga ti si po talentu, kvalitetu i svemu ostalom milijardu mjesta iza Keme.
Ovog treba nesto pitat kad Vesna Zmijanac premine i ostale fokerske drolje.. Do tada nek ide u Džamiju i sere nekom drugom o Kemi..
ZACERALO MU JE TO ISTO SARAJEVO DA GA JE NAPUSTIO PO STARE DANE..
šta ima dino puteru.....
Sta R.I.P. ( pocivaj u miru ) ? On je nas, Kemo, kao i vecina ovdje sto komentarisu, kako mozete pisati RIP. Svaka mu cast, bio je stvarno dobar muzicar. Rahmet mu dusi.
R.M.D
Svako ima pravo da na svoj nacin iskaze svoje saucesce bez obzira na Keminu vjeru...glupo je obracati paznju na to bitna je namjera, a jos gluplje nekoga osudjivati zbog toga kao sto ti radis Aldamr!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
http://pokit.org/get/?448b5ad2ac168639edc4c375fbbfa2cc.jpg
JEDNE NOĆI U DECEMBRU-pjesma uz koju sam se jako zaljubio u prvom razredu.Veliko poštovanje,velikom umjetniku i velikom čovjeku.Još je veoma malo umjetnika ostalo živih s ovih naših prostora.
i moj dedo se zaljubio uz ovu pjesmu u trecem srednje ....