Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna jedina i zauvijek!!!!
Uvijek će i biti naša himna :)
Po toj logici neprihvatljivije su srpka i hrvatska obilježja u BIH zato ne lupetaj beze.Ljiljani nisu nacionalno obojeni a himna nema ni trunke nacionalnog u sebi.Šta je sporno gospodo??
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem. od mora do Save od Drine do Une. Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina. Bog nek' te sacuva za pokoljenja nova. Zemljo mojih snova, mojih pradjedova. Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina.
Jok eto ti znaš, zato si samo anonimac na KLIX-u!
100% od tih 27,5% su ti karali mamu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjeciti prepisivac i plagijator opet o autorskim pravima :) hahahahahah o jada i bijede!
Bosnjaci = nastali u Holidej In-u 1993 , na incijativu Muhameda Filipovica...po samom priznanju Filipovića,Alija se na početku protivio tom prijedlogu. Zatsvau sa ljiljanima = predlozio HDZ BiH 1991 kao privremeno rješenje Himnu BiH dobila 1995...tekst napisao pop pjevač,a muziku ukrao :D Long live WEST BOSNIA
Naravno da je to jedina himna naše zemlje. Nismo budale da se odričemo svojih simbola po diktatu nekog tamo kolonijalnog administratora, kako bi udovoljio onima koji su jučer ubijali našu domovinu. Ljiljani i "Jedna si jedina" su jedini simboli koje priznaju patriote ove zemlje. Nemaju vjersku konotaciju i ne isključuju nikoga, nego govore za sve građane kojima je ova zemlja u srcu. Zbog toga i jesu trn u oku onima koji bi da ove zemlje nema.
***te,,,vama pop pjevaci pisu himne hahaha xD pitam se,imate li ikakve tradicije i kulturne bastine,vlastite,dakle ne nesto sto ste od turaka naslijedili..
napisao ili prepisao :D
Da, Dino je simbol suzivota, mira i tolerancije. Bas je prikladno da Srbi i Hrvati ustaju na njegovu kompoziciju ;) Eh, Boze pravde...:)
Dino zvani fukara..pa nemate ni himnu , ni zastavu , ni pismo..ni narodnost..a kamoli naciju, o nacionalnosti ne treba pričat....
stroj slažem se jedina g....a veća od srba su bošnjaci...
jedni i drugi zaslužuju jedni druge...kao braća su
pusi ga kurcino
A predstavljas hrvatsku muziku za buducnost jer si ponosan na svoj hrvatski pasos
Nije mu dobro Dini, drzise za zid.!
Ajmo sad svi ko jedan odpjevat himnu nako za nasu dusu !!!
jedna jedina sretan ti rođendan Bosno moja i Hercegovino
Bosna republjik
Nas Dino je Nas Sarajlija,Bosanac! On je prava zvijezda! Volim ga i to je to! A koncerti u prepunim arenama govore da je prava zvijezda i u Zagrebu i Beogradu #Dino#Sarsjevo#Bosna
Po meni himna i treba biti ona pjesma koja je o od naroda prihvaćena. I super se slaže sa ovim nekim intermezzom...mada fali malo harmonike u pozadini :-) A zakonom zabraniti da je pjevaju oni naši klocevi pardon fudbaleri !