Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je institucija. Ne mogu da shvatim one sto ga ogovaraju kako lose pjeva. Glas mu je tako prepoznatljiv i pun emocije i zara. Svi ga gotive, na citavom Balkanu. Samo ga kod nas pljuju.
@lik5 *ebo te on usta kako si glup...pa vi mamlani sve povezujete sa strankama. kakve to sad veze ima konju debilni? e jesi glup u p.materinu! covjek puni stadione, arene.....i to po tri veceri za redom. i kakve veze sad ima stranka sa tim? to je cinjenica. pa sve da je clan saveza komunista, on je institucija!!!!!
@lik5 SDA mu sponzor kroz BH Telecom??? Ja ne znam da li si ti normalan al haj neka bude. Vecina pjesama na Balkanu su plagijati. Ali samo njega nazivaju plagijatorom. A bas on najmanje plagijata ima.