Muzika
1.2k

Dino Merlin održao koncert u rasprodanom Celju, počela prodaja ulaznica za koncerte u Zenici i Osijeku

Klix.ba
(Foto: Jernej Kogelnik)
Dino Merlin je ove subote u Celju u rasprodanoj dvorani Golovec održao prvi ovogodišnji koncert u Sloveniji u okviru svoje regionalne turneje i svojoj slovenskoj publici priredio još jednu čarobnu noć.

Dvorana Golovec bila je premala za sve fanove sarajevskog Čarobnjaka jer su ulaznice za ovaj koncert rasprodane čak tri sedmice unaprijed. Iz slovenskog Eventima potvrđuju da je za koncert u Sloveniji mjesecima vladao veliki interes publike. Da je Dino rado viđen gost u Sloveniji pokazuje i to da je prošle godine u Ljubljani priredio nezaboravan show u Areni Stožice koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Karavan Hotel Nacional se nakon Slovenije vraća u Bosnu i Hercegovinu gdje će u Zenici 2.4. Dino održati koncert u Areni Zenica. Ulaznice su puštene u prodaju početkom protekle sedmice na svim prodajnim mjestima servisa www.kupikartu.ba, agencije Biss Tours u Zenici i Sarajevu, te u sarajevskoj Magazi

Sedmica nakon koncerta u Zenici rezervisana je za koncert Dine Merlina u Osijeku 9.4. Ulaznice za koncert u dvorani Gradski vrt od danas su dostupne na svim prodajnim mjestima i na web stranici servisa www.ticketshop.hr.

Za kraj četvrtog mjeseca 2016. godine planiran je koncert u Istanbulu 23.4. Organizatori koncerta Piu Entertainment i Omnia (Placido Domingo, Diana Krall, Andre Rieu) očekuju pravi praznik svih fanova Dine Merlina iz Turske te su pustili u prodaju ulaznice za ovaj koncert na turskom Ticketmaster servisu www.biletix.com.