Komentari (496)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova pjesma majorizira hrvate
ja mogu ostaviti komentar koji nece biti obrisan!
Ovo je matematicki uradjena pjesma , bez mirisa i okusa cisti tetrapak. Takav je i sam Eurosong, evropska turbo scena lakih nota . Ovdje nema umjetnosti vec je u pitanju licna i nacionalna promocija, sto i nije lose. Merlinov vokal je problematican i tesko da ce pasti na srca evropske raje. Pun je sumova i disonanci. Sretno mu bilo. Glasacu za njega samo zato sto sam bosanac.
Hoce li sa Cecom pjevati Moj Beograde na jesen :)
dino kupio YouTube views....... www.websocializing.com hahahha ma sve živo na prodaju ..kolko li je uletio dejanu i kmapniji s BHT1?? ba samo navali dok nije nestaloooooooo
bas evo zamisljem kompleksasa koji brise ove komentare...... zamisli da ti je poso brisanje komentara..... jadnog zivota, covjece....
ne smijes dati komentar na mjestu, brisu gadafijevci sa sa-x-a. i ja istinu kazem pa obrisu. hvala im na potvrdi, barem tako znam da sam u pravu :))))))))))))))))))))))
Ne znam šta je smetalo u mojem postu od juče pa je obrisan ,kada sam rekao da je Dino pjevajući na matricu tj na već snimljenu muzika i vokale pokazao da gubi snagu te ga matrica u ovom prijenosu često nadjačava tj prekriva te sam preporučio da u ekipu mora ući iskusni studijski tonac koji bi u Njemačkoj morao to tehnički uštimati i na taj način frizirati na bolje Dinine glasovne nedostatke.
je samo sto dino izgleda kao da ima vise od 50
Šta godine spominjete, mamicu vam vašu. Dino mi je vršnjak! Ko misli da su ljudi sa 50 stari i nisu nizašta, z.a.j.e.b.a.o..se! U tim godinama najbolje shvatite zašto su begovi imali više žena-ljepota jedna. Uostalom brzo će vam te godine doći za vrat, ,MNOGO BRŽE nego što mislite-ako Bpg da!
od kraja 80-tih do ove pjesme Merlina kao pojavu nisam simpatisao. Prva tri albuma bio je super lik, kasnije se nešto raspizdio, možda je to bila cijena slave, ali njegov cjelokupan rad od početka i sada je vrh i tu mu se skida kapa. Sa ovim nastupom Dino mi je ponovno postao drag, uradio je nešto iskreno, neopterećeno, zarači ponovno nekom mladalačkom. superpozitivnom energijom, jedstavnošću, kao čovjek koji je dostadobro u muziku i sve što ide uz nju mogu slobodno reći ako nam ova pjesma ne donese pobjedu, onda nikad nećemo ni osvojiti tu željenu titulu. DINO. MAHIRE, i drugi Mahire i cijela ekipo SRETNO i učinite to za nas i našu BeiHa.
DINO KRALJUU SAMO GAZI
jel neko skontao od koje njegove pjesme je melodija na pocetku???
dini pokisla gl000va
evo prvi put gledam i ako me oči ne varaju ovdje samo Dino pjeva a ostalo je već snimljeno tj matrica je ispod njega ali su studijski tonci loše odradili pa ga ćesto prekriva . Ne želim reći da Dino nema snage jer se to da tehnički riješiti samo naša ekipa mora povesti u Njemačku one koji znaju i koji će to na probama uštimati..
bravo Dino!!!!! steta samo sto nisi odgled\'o ojroviziju od prije dvije godine, bio ti je tamo jedan djecak pjev\'o isto ti, furo neki folk isto ti, skakuto isto ti, samo sto je jos sam svir\'o violinu :)))))
ko je diler tekstopiscu?.... nek i mene sa tim pripazi.