Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Posjetitelji su se žalili i na vrstu muzike Gorana Bregovića, opisujući je "turbo folkom i jeftinim balkanskim šundom", a inace Bijelo Dugme je poznati industrial rock band
jadna majko inače dijaspora samo sluša rock
da se ušićari još koji €uro na staroj slavi a ovaca za šišanje ima nosite se u pm-u,bend ne postoji 25+ godina i zdravo,šta serete klanfe
BREGA PRESTAN SA SELJAKLJUKOM OD SVIRKE VISE
Bijelo Dugme je odavno prestalo da postoji...
definitivni kraj prevara koje je Brega organizovao pod imenon Bijelo Dugme! Dijaspora nije više nepismena krava muzara!
RAGARADAGARA RAGARADAGARA DAJEMO GA DAJEMO GA !
Hocemo EODM
Drago mi je zbog idiota koji slušaju ovaj otpad hahhaha trebali su vam naplatit po 200€ kad ste magarci.
Sestra je bila, isla je sa rodicama jer su htjele, logicno, ali nisu ocekivale da ce se ovi unistiti drogom i da ce biti toliko uzasno.
korida by Goran B.
"turbo folkom i jeftinim balkanskim šundom" cuuuuj, a to niste znali prije nego ste karte kupili? bitch, please
Cuj losa muzika.Pa znali su sta i koga idu slusat. E svasta.. Pojedes veceru i ako ti stomak dobro ne provari istu trazis povrat novca. Cudan narod .
Pisac, sto ne napisa naslov : "Posjetioci koncerta...." nego smisljeno dijaspora kao bacanje kosti medju pse, zna se oko ceg ce biti puno komentara, puno posjeta...
Dudlajte ga sad. €30 plus piće za prevarante. Hahaha
pa brega hoce samo pare a i ova dvojica,naravno da ce biti bezeveze.Samo ih komercijala interesuje,što dzabe nisu svirali?
Ovo Bijelo Dugme je apsolutno neiskreno proseravanje jer Brega potencira nešto što nema veze sa Bijelim Dugmetom, a čim je počeo furati mokasinke bez čarapa noge mu se usmrdile od onog cupkanja nogicom!