Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze se slusati a i zivotna prica je interesantna. podsjeti me na djacko doba kad se pred drugu smjenu mogao pogledati i poslusati koncert klasicne muzike na tv-u.
Jeste li vi ikada probali etiopijsku hranu? Nisu ni oni.a hehe :)
watafak
Boze dragi, jesu nam svima u BiH isprali mozgove, niko ne reaguje niti komentarise clanke o muzici i nauci ili rijetko a svi jedva cekaju nesto o politici da se svadjaju i raspravljaju...Sta mogu rec nego JADNI MI PRAVOSLAVCI, KATOLICI I MUSLIMANI U BiH, JADNI I ZALOSNI...A vodje nam vesele i prevesele....
divide et impera