Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Who fucking cares???
Spot je super.. Ne znam zašto toliko kritizirate spot i frontmena, dođite vi u Cazin, osnujte bend i snimite album pa vidite kako je to ovdje... Bravo Dede Putra samo tako nastavite.. MAKE ART, NOT WAR !
Bas steta sto nisi u Africi rodjen... Postedjeni bi bili tvojih budalastina...
Ova crvenokosa djevojka je jedan od najboljih vokala na Balkanu....a ovaj dunđer se našao da "pjeva"... Ali svakako jbs sve kad je... Muzika = Politika Kad mi je pun k politike bježim ka muzici a tamo me dočeka ista kuknjava i sranje.
@Tatarević iz benda što lupa minuse Care moj kako ti misliš biti u showbizu ako ne možeš podnijeti kritiku....
Dobri su...
Parodija od spota. Tema kao socijalna, muzika totalno budalasta, a ponašanje u spotu ko da pjevaju o najsretnijoj stvari na svijetu. Tako kod nas i jest, sve bitno se ostavi pod ćilimom i simulira se "pravi život". Bitna je frizura i šta će ko mislit o nama.
tacno tako :D :D heheh ... jedan si od rijetih koji je tako vidio ovaj spot :D