Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kllixa, pomislio bi covjek on fakat posvetio pjesmu samo Hrvatskoj...kad ono ista pjesma za sve reprezentacije...
Uopce nije poanta u pjesmi, nego u promociji :)
@puJ-do...ma kad izracunas 30% komentara su oni koji podjebavaju, 30% su onih koji navijaju i zele da RH dobro prodje, 30% ni sami ne znaju sta ce od ljubomore pa iz sveg rade sprdnju :D u cast hejterima, nadam se da ce RH dobro proci sutra protiv Portugala :D
Zive i albanci pa se nije pisalo o albaniji toliko.
Svadjaj te se, al ovaj fino unovci ovo pa kako god da je, samo od sponzora ce biti dobar pa makar niko neslusao
david rutta govno,muzicka neznalica,turbo folker,jednom rijecju gad pisam mu se na zivotno djelo
Je*o vas vise hrvatska, fakat smarate s njima, komsije - pa sta. Guetta je objavio verziju ove pjesme i za albaniju, pa niste o tome pisali i objavit ce za svaku reprezentaciju, nema nista posebno s hrvatskom sta ste uhvatili idealizirati, prebacite domenu slobodno na .hr tako i zvucite.
Kaze planetarno poznati, a ja nikad cuo za njega. A Zara Larson svaka cast. Talent. Volio bi da osvoji Hrvatska, bas lijepo i brzo igraju, merak gledati ih, al bice gadno protiv Portugala. 30 sek. je falilo da dobiju Island. A sad je proradio Roni, najvise se bojim njih, ako prodju Portugal, mislim da idu u finale.
ovo neko stavio njegovu muziku na neki sazetak od hrvata i lose obradio
Odlično! Samo se Turkish Airlines tu malo "ušuljao" hhahahahahaahhahahhaahh
Porasla konkurencija na Ibizi, pa sad dole na Jadran, a. Jos malo pa u duet sa Severinom. A, bogami i Ministarke, za Crnogorsko primorje.
Imal' nam igdje Dzeke i Spahe?
Napravio za sve reprezentacije
Da si snimio duet sa THOMPSONOM vjeruj da bi bio zlatni duet i milionski tiraz.
Bilo bi malo "Zmija me za srce ugrizlaaaaaaa, mjesecina svu noc trazilooooo." I vukovi su na izvoru jos piju vodu tamo. Mix. Nisam znao da jos vukova ima toliko po Hrvatskoj, ja mislio izumrli. Al jos ima izgleda, i dolaze u selo piti vodu sa bunara.
ako ispadnete od portugala , napraviće isti vaki S ronaldom
loži vas tip, zaboli njega za hrvatsku... hoće lajkove, komentare i subsription-e