Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti i tvoja muzika bolan za svakog,oni novi u Sarajevu tesko ce te razumjeti,aca lukas je njihov domet,ali fala ti sto dolazis,sto nas svako malo obradujes,naravno da cu opet ici pogledati koncert jer je to svaki put drukcije upakovan aranzman i nesto novo a mi smo zedni dobre muzike.Da je teferic u cevljanovicima bio bi ovim ublehama interesantan a ovako mi znamo ti znas,tvoja muzika zivjece jos dugo poslije nas,fala ti brate.
I adi i bori se u ovom gradu nema mjesta za jednog od nas izadi i bori se ,ulica je prazna al sa prozora motre na nas izadi i bori se , uzecu ti zivot ako ostanes uzimam i cast Ja sam Seeeeeejn Ovaj koncert nije za svakoga-bez uvrede!Gledao sam ga vise puta i uvijek sam molio boga da ne bude prepuno.Za raju ima Merlin, narodnjaci, crv jabuka itd!Rundeka ostavite nama-teskoj manjini!
34 osobe? :)
Dobro došao legendo, eh da je dočekati još jednom i Johnya sa svojom ekipom, pa da se krug zatvori .....
Uzmi novce i bježi
aaaaaaaaaaaaaappppppppooooooooookaaaaalipsoooooooooooo
tako bi rado hodao gooooool.ooooooooooooo tako bi rado hodao gooooool
a cevapi?
Djevojke u ljetnim haljinama volim...... Mirisu na smolu.... Moj je grad veceras dobio luku..... Moja prva ljubav.... Odista bezvremenski ????!!!!! Nazalost samo sam BOSANAC, iz nekog razloga su mi blizi VREMENSKI stihovi Duska Trifunovica, Vlade Dijaka..... Molim da me se prosvijetli pa da da dokucim sustinu gore navedenih, meni nedokucenih stihova, ovako jednog genijalnog, velikog pjesnika. Oprostite, samo sam BOSANAC i ime mi je Mujo :(
Ja sam hercegovac i ime mi je suljo!Ocito si preskocio cijeli novi val.Nisi osjetio kad se cure vrate s mora pa mirisu nasmolu a ti ih ljubis u leda...Kako je ziv tvoj grad i kako ti se cini da je dobio luku...Rundekovi stihovi su ,ponekad, hrpa zbrda-zdola nabacanih emocija koje nisu za svakoga!Zato nikad nece napuniti nijednu "arenu"!
Mujo...... ti si gay, nema tu šta da ti tumačimo...
Veliki Darko!! Pusti da ti sviram, duša gine od tišine.
Bezvremenski hitovi?????!!!!!! Mozda jedan u kratkom vremenskom periodu...
legenda vazda bio
Zarundeči ga Rundeče
Veliko ime i umjetnik
Rundek je ime
Prezime.
Ima sliku nema tona:)