Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnik!
pored gorana bare, najjaci liricar na ovim prostorima! izvrstan! nadam se da ce ovoga biti vise u Sa!
svaka cast, sve stoji za urbana i bareta! ali imamo i mi keca u rukavu - rizzu ruzu rizzolinija! :D
Koncert i svirka po meni uopste nisu bili nezaboravni. Urban i ekipa su vec pomalo i dosadni. Naravno sarajevska nafurana FGR raja ce od Urbana i Bareta i govno pojesti i reci da je super, ali to nista ne znaci nekome kome je dosta iste furke vec 20 godina.
@ Johnny Pa u tome i jest stvar, ne trebaju svi slušati muziku koja nešto znači i nosi smisao, činjenica je da je većina ljudi na svijetu mentalno ograničena i da vole sve ono za što ne treba nikakav intelektualni napor. Zato imamo poplavu reality showova, turbo folka i sunda. Najlakše je klepit po litre rakije, dignut ruke u zrak i ponavljat tekstove koji su na napisani na takvom nivou da ih lobotomizirana glista može razumjeti. Ergo, masovno nije bolje nego potpuno suprotno ali to osoba koja sluša Acu Pejovića ne može shvatiti. Pozdrav i samo uživaj, tko ne razmišlja nema ni problema.
ma *ebo vas alternativce Urban moze napuniti klozet, dok bi Pejovic napunio Kosevo ko\' od sale sto posto :D
Upravu si uz Gorana Bareta najjaci lik na ovim prostorima, ko slusa rock zna to, a ovi seljaci sto slusaju samo turbo folk nisu pismeni.
Dosadan tip kao i njegova muzika. Odvratno nafuravanje, sve u svemu kao sto neko rece, jedna pjesma u nekoliko verzija i raspaliiii! Bezze
Bog !! Umjetnik !! Poslije Gorana Bareta najjaci umjetnik u cijeloh Hrvatskoj Turbo Folk vlada , tako da nema potrebe nervirati se oko glupih komentara, ne znate ni ko je ni sta je Urban !!!
muka mi je vise od ovog imena damir ,svaki drugi damir ,bas me zanima je l prije 30 godina uopste kakvo drugo ime postojalo,smeta mi to ime........
Dorgeras dece mi!
Ko je j.e.b.o.t.e on, a ko Goran Bare? Ovog Bareta nedavno iskopase iz Bara.
hajte na skup sbb/sda to je bolje za insan(e)a
drog\'as hihihihihi
nes sere cijelu vece i pjeva jednu pjesmu u prosjeku...nezaboravno
http://www.youtube.com/watch?v=qnPZy3vHmsA