Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire aferim
Cijeli Japan zna šantićevu pjesmu "Što te nema" prepjevanu u interpretaciji Jadranke Stojaković - preko kulture dođe se i do znanja i do poštovanja. Jadranka je bila izuzetan čovjek.
Ćaršija je najgora...ali i to je Sarajevo. Lijepo objašnjeno.
Niko nije ispljuvao svoje umjetnike koliko su sarajlije, i one koji su sa njima proveli rat kao i one sto su otisli prije. Svi su otisli iz nekog razloga i to treba postovati. Te pljuvacine ne umanjuju vrijednost umjetnika nego vas koji se ponasate totalno ne fer.
Zena vise provela u Japanu, nego u Sarajevu, gastarbajter. Kada neki Mujo dodje sa baustele Jel’ iko trepne? Sta, vratila se, trebalo je ninat? Trebalo se spram nje ponasati kako se drzava ponasa spram svih I to je to, a ne da se daje stan, ganja zdravstveno…
Sarajevo je najvise dalo onima koji ga najvise pljuju
Lijepo je da je neko objasnio, hvala
Istina ziva.
Kako god žalosno je da je otišla na takav način, jedna od najvećih umjetnica iz BiH, ljudima, prava Bosanka, vrhunski slikar i duša od žene.
Sarajevo se oduvijek očajno odnosilo prema svojim zaslužnim građanima. Nema veze koje nacionalnosti. Od Andrića i Meše, do Montena, Berbera, itd itd.
Sve je rečeno i tačno je. Pitati neke protuhe iz Banja Luke zašto su slali informacije kakve su slali.
A šta drugo i očekivati od tih protuha.
IZ smisIslamsske Delaracije DOSO DOVE !!!!!!
Koliko komentara pranja od odgovornosti prema jednoj kulturnoj instituciji za koju smo se morali otimati, da imamo mozga i da smo ljudi k'o što mislimo da jesmo. Činjenica da je zaslužila više - neko će to artikulirati ovako, neko onako, ali to je to. Hebo vas stan, psycho ptica Dodo joj dao angažman na televiziji, svrhu joj dao, halo
prvo ste joj stan oduzeli na vasu sramotau.
Odlican komentar. Jasan i iskren.
Sve i da je tacno, sve ok .Ali Jadranka je zasluzila neko obilježje u Sarajevu.Neku plocu, natpis u Domu Mladih ili nekoj drugoj prikladnoj lokaciji. Niko ne trazi spomenike, biste i slicno. Ipak je puno dala ovom gradu.