Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti kako su kinezi bili odusevljeni pogotovu sto su sve razumili.
Na konto porodične slave, tunjkavog prepjevavanja svima poznatih pjesama čovjek napravio karijeru. Užas. Btw ... sevdalinke su pjesme o ljubavi i ne moraju nužno biti vezane za doba kad ljudi preko taraba ašikovali u polumrajku na 4 metra zračne linije. Niko ne kaže da se sevdalinke ne mogu pisati i danas. Obrade su jedno, inovativnost u stvaranju novog je nešto sasvim drugo.
vec vidim novu hit sevdalinku "Hamza tjeraa, BMW-aaaa kroz crvenooo, a pješak ga kuneee, bolan Hamza ne tjera se BMW kroz crveno neg kroz zeleno.."
@kobajagiJA Jala Brate ti si li?