Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Graha je sebi OK momak, vazda bio izgubljen slucaj i to tako ide vec decenijama... covijek koji ce uskoro dokuciti petu deceniju zivota a u principu nista kvalitetno nije uradio sem sto je formirao porodicu. U svakom slucaju, bori se za opstanak kroz samo njemu jasan nacin izrazavanja... dodushe, mozda ga jos jedino tuzlanski slatinasi tipa Campi ili Shelo mogu "misaono" pofatai ali generalno njegova umijetnost je trash bila i ostala.
Ma ja ba, jes aha jes...
Kakav mudrac. Sta reci; impresioniran sam. Bvavo, bvavo, sto bi rekao Dino Mustafic.
Sretan sam jer sam rođen i živio kad je bilo bolje kad su mi govorili *** te ta tvoja tri akorda slušaj kako su ljudi svirali prije zato danas i peti album sviram samo na jednom akordu i imaće ko da sluša jer nisu svi samodopadljive kvaziintelektualne zdepi ima ih koji ne zbrajaju i ne oduzimaju jabuke i kruške jer znaju da su i jedno i drugo vočke !!!
http://www.youtube.com/watch?v=DLi6fHVG5E8
nju bosniše kultural revolušn
Mozete samo Damiru da se sagnete :)
Ne poznajem muzički opus niti lik i djelo dotičnog ali ovo je pametno. "Razlog je vrijeme. Prije sam ga imao napretek i samo za sebe, tako da sam sve mogao uraditi i sutra. Danas djeca raspolažu mojim vremenom i kada ga dobijem, uradim sve što mislim, odmah. Previše vremena, ništa od akcije; premalo vremena, non-stop akcija",
Dotični je izuzetan komad budale, ali ovo što je rekao je 100% tačno :)
Muzicar koji je umislio da je vrhunski sociolog, ekonomist i politicki analiticar. Ustvari, jako malo toga zaista zna. :)
Nemoj tako, naljutit ćeš gandalfa i druge balavce s portala koji se lože na under stvari i koji su izašli iz pichke neki dan pa sad frustrirani jer znaju da je duuugo dugo opet neće vidjeti....
Ma ne znam da li je baš tako. Mislim, ne slažem sa dosta stvari, ali čovjek priča ono što misli, "što na umu, to na drumu", jelte. Ima neko svoje viđenje, tj. likovi iz njegovih pjesama imaju svoje viđenje, ali ne nameće ih Graha nikome. Možeš da slažeš s njim, a i ne moraš. OK je Graha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)