Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crvena jabuka bez Zije kao QUEEN bez FReddy-a.
jel u duetu sa indirom radic...e moj zera ...ricl se okrece u grobu zbog tebe..
Bio sam veliki fan Jabuke, ali su me razocarali duetom sa turbo folk pevaljkom Indirom Radic, jako, jako sam razocaran i nikada vise necu poslusati Zerine pjesme :( :( Nije se morao prodati kao onaj Alen Islamovic za saku eura, fuj, fuj, fuj !!!!!!
Zlaja vrati se!
Ništa su bez Zije i Zlaje...
\"... ma otpjevace Zera, dacemo mu konjak... \"
Dražen Ričl neponovljivi i legendarni ZIJO. neponovljive 80te i yu rock. Premlad si otisao ali ostavio si puno toga.... crvena jabuka ce uvijek biti tvoja grupa bez obzira sta danas rade....
Samo je jedan pjevač Jabuke ! Dražen Ričl !
bolji naslov bi bio Žera i njegova zagrebacka jabuka
ZIJO Ričl I ZLAJA su bili crvena jabuka.ovo danas cista komercijala.
Pa moze se sad, kad je onaj vehabija Bozidar u zatvoru