Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takooo je Zera sjeti se rodnog grada kada su pare potrebne, a u Zagrebu pjevaj Herceg Bosno srce ponosno, roditelji Nedzib i Semsa su sigurno ponosni...
Ovaj Tompson se fakat ne može zaboraviti. To je ono kad se prodaš za dvije ljute...
@salavate neam pojma tko je otisao iz Sarajeva ni zasto,stvarno nisam upućen pa ne mogu ni komentirati,ali...Sarajevo prije rata da je isto kao ovo danas?Daj nemoj me zajebavat...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno u Zagrebu, mamu vam lesinarsku. Samo kada vam treba para da naplatite sjetite se Sarajeva!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
kada je umro Ričl umrla je i Crvena jabuka
Ma ja ba otpjevat ce Zera dat cemo mu konjak.😁
Za vas niko ne valja, treba svi ovde da ostanu i klanjaju se sadašnjem(poslijeratnom) primitivizmu, ko je vama dobar? jedino komšić...možda...a što je to došo prosinečki da trenira reprezentaciju, iz ljubavi...aha, kao njemu ne treba lova...stvarno su vam komentari fuj i politki ste ko miljacka ljeti!
fosilni ostaci
E ako misli da ce mu neko ovdje kupiti cd grdno ae vara.
kad je doci pokupiti pare svi su tu a bosnjo ko mosnjo daje pa daje 😂😂😂
Zera , ti nisi ni C od one Jabuke stare ... Sjetis se Sarajeva kada treba kesha uzeti od ovog naroda , idi u Rvacku i tamo zavijaj !!
Gerijatrija
Crvena Jabuka izvodi Thompsonov hit 'Lijepa li si': https://www.youtube.com/watch?v=Q9vvs2W8edI