Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehhh kad se sjetim Futura 2002, robna kuca Sarajka, Varela, prvi put gledamo kako neko svira na Final Scratch-u. Those Were the Days :)
...šta je ba ovo...ovaj me kopira sa mojim rim job? to samo ja mogu da radim gag :-D
Niste normalni, ismijao sam se ko nikad :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
trebali su staviti barem 10 KM upad, ovako ce biti raznoraznih padobranca koji uopste ne bi trebali da budu tu, krkljanac pravi
uzgred ako neko slucajno zna gdje se moze sta dobro nabaiviti za ovaj rejv neka kaze bio bih srecan !
Ko to pominje Bobe,, MdMa u Sarajevu nikad imao niti ce ga imati, nemate osim smrdljie dandare nista, a pravo da vam kazem niste vi za nista drugo osim za flurescentne trenerke i air max patike obavezno brze naocale i kacket p.s nemate stila nikako !~
JBti moj Drug Emcho ¸fu familiju....
Ti, 8Gag i rim job zajebancija, nista negativno :D
Oplakah zadnjih 30 postova :D
Uhhh jedno 2-3 bobe i ludilo...jedva cekam
ko je ovaj lik?
A jest popularan brate dragi prvi put čujem za njega
bio sam zadnji put kad je bio u Sa. NIJE ZA TRIJEZNE LJUDE! Ako nisi naboban, zaboravi... Samo stojis i syebavas se kolko je nadrogiranih ljudi oko tebe.