Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovog pet hiljada, hahaha, sta si ti smrkao?
Takav je Zdravko i svi Njegovi koncerti su sjajni i spektakularni....svaki put je noc za pamcenje kada On peva! Srdacan pozdrav svima, najvise Zdravku Colicu!
a sto tih 30. 000 nije doslo da branimo park zajedno, mamicu vam licemjernu, ovo ovde sve sami dosljaci, nije ni cudo stone brinu o parku, gadi mi se sve ovo, treba nama dodik jos 10 godina na vlasti da nas ostavi na sirotinjskom stapu, mozda se tad opametimo, FUUUUJJJ !
Moram istaci da sam na koncertu primetio veci broj pripadnika gay populacie kako neometano razmenjuju dodire, to je za nas gay osobe veliki napredak, mozemo uskoro ocekivat gay pride u nasem prelepom gradu GAY IS O.K. BANJA LUKA IS A GAY CITY :))))
ja im treba sve gabor do gabora
sisata djevojko sa seste fotografije javiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeee
koje seljacke glave
pjesme i igara,da se umiri kritična masa,mile platio...upad džabalesku
Kazu dismr se cuo do Bukuresta XD
Mogu misliti koliko je ovdje smr.dilo.. :) :)
sto je dzabe i bogu je drago
Kojih crnih 30.000!!!! pa ne znam ima li i 5.000. nevjerovatne gluposti ovdje mozes procitati
Nikad ga nebi gledao.Stara oluppina od 60 god a pjesmice su mu za djevojcice od 17 god.Jos kad zaplese nogama i zapjeva salala,salala.Ma bez veze.
cola legendo, a klix smanji malo nema ni 10 000
Ma Čola je kralj.