Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja ba trebala si biti u ZG u srijedu pa bi vidjela.
Nobody listen this kind a music,brah. This is piece of shit......sorry guys
halid je za ove gospodin čovjek bar ne živi od budžetskih para već od svog rada ovaj šupljak mogu još samo balavcima prodavati
oooo bože, još nas koji smo prokužili ublehe šugoze nazivaju turbofolkerima :) molio bih za odgovor kojoj skupini se svrstavaju ljubitelji dubioze? da nije slučajno neka urbana alternativa, underground nešto :D? ko što neko reče cijeli album se vrti na kalmanu, intervjue čitamo u avazu, pojavljuju se i na tv pinku a njih zanima samo lova, pa ko je onda ovdje lud, šta ih razlikuje od halida i sličnih? i kad smo već kod halida, halid non stop organizuje neku humanitarnu akciju i zato ima moj respect šta ovi jadovi nikad neće!
Pa vas novi album se po citav dan vrti na Kalmanu, cime vam Halid dodje estradni kolega. http://www.youtube.com/watch?v=GH6lsSvr7BQ
yebat ću vam mater forumsku da vas ijednog vidim na dubiozinoj svirci , pič.ka vam materina turbofolkerska , ostavite se malo foruma ..izađite malo na svjež zrak nebili vam to malo mozga profunkcionisalo , yebo vam halid b. mater !
mirso, znam da ti to ne kontas, ali bice u redu, ne brini ti nista :)
neko radi, a neko komentira na SAXu. za komentare niko vas ne placa, ili ste mozda placenicki komentatori :)
jadovi jadni, kad su konkretno pomogli nekom domaćem bendu, kad su nekog poveli na turneju a tolike su face? pokupili lovu od grada predviđenu za razvoj muzičke scene, jel se o tome predavalo? kako je ekipa došla do opreme koja bi trebala biti dostupna svima a oni je iznajmljuju za velike pare? marš kući rolat i vikat revolucija revolucija a face glumite zaostalim tinejdžerima.... fol revolucionari a samo pare u glavi, samo pare.
Sta ima novopeceni travari?
Nebuloza Kolektiv. Kome oni prodaju \"muzičke\" šupljake?
prvo ide: la, la... pa: bla, bla... i ondaaaa: blam, blam...
OVO MENI VISE LICI, NA ISPOVJEST NARKOMANA, PA DIJELE ISKUSTVO ZA PUSENJE, SMRKANJE, IGLU....
dijelili iskustva o stvaranju muzike otvori se zemljo da propadnem
znaci, montaza nula