Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje im je suada?
Nisam ih ekstra gotivila ni kada su pjevali "Sava tiho teče..", a sada ih čak više ne smatram ni Sarajlijama... Negdje uz put izgubiše nit koja ih je povezivala.. Sada su tu samo ako namirišu koju paru.. Loša i kačket pogotovo..
Loscho majstore!!!!!
Pored onolike zabave u Las Vegasu. Gdje imaš Šta hoćeš. Ko će bolan ovo. Mislim realno.
@DonAdo ima opet dosta nasih ljudi koji zive u Vegasu.. tako da onda, cudno je reci, ali to "ima sta hoces" i dosadi, i Plavi Orkestar dodje jednom u mnogo godina, i onda se isplati izdvojiti jedno vece i posjetiti nesto ovako.. ne bude to nista spektakularno, 100-200 ljudi, ali za nas koji ovamo zivimo na Zapadnoj obali to ispadne super..
Joj Ado što bi ja tebe spucala nekad....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)