Partibrejkersi stižu u Sarajevo
0
Cane: "Svaki koncert je vođenje ljubavi"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRS I LOM!!!!
legende zive,to majstori....da bude zestoka svirka...ocemo jos!
vidimo se....
Povedi i zoom-a sa sobom!!!
Mrs u Gluhu Bukovicu i li u Gornju Maocu,bilmezu iskompleksirani,krebilu maloumni...e,t,urcine,nasimpu se K.urcine...
To KRALJEVI.....to...Dosta nam je primitivizma i turbo-folka...Bravo za PARTIBREJKERSE,VAN GOGH-A,LADNO PIVO.ATOMCE..LONG LIVE ROCK\"N\"ROLL...AJMO,AJDE SVI NA NKONCERT!
ti koji se predstavljas da si Pipo si samo jedan obični smrdin u čijem selu brejkersi nisu nikad svirali... sto se tice bukovice, bas mi je drago sto su pozatvarani, jos samo da se one Vase bradonje zvane četnici pozatvaraju i bice dobro... samo sto vaših bradopnja ima u svakom kutku RS-a, tako da je vasa bukovic rasprotranjena diljem rep. mrske... pa ni u Hag svi vasi heroji nisu mogli stati, pa je hag prenio nadleznosti i na sudove u regionu...
Ulaz je šes uahhahahhahhahahahahhah:)
Selma Muhedinović uahahhahahhahahhahahhah pa ona jedino dobro pjeva nekome kome slon prno na uho uahahhahah,svaka čast i nemoj nikad više ništa komentarisati,ono ali stvarno baš si paglu RNR forever,Bujrum Partibrejkers:)
koliko je ulaz?
Imamo mi dovoljno svojih kvalitetnih pjevača,ovi im nisu do koljena...Gdje je MERLIN,CRVENA JABUKA,RIZO RUZA..SELMA MUHEDINOVIC....ni oni naše ne vole niti ih zovu po srbiji a mi Bošnje sve zaboravimo i opet ce nam se ponoviti 92-a godina...sto se mene tice CANE ne moras dolaziti,nisi dobro došao!!!
\"ona zivi na brdu i njen cale stalno pije\" majstori su majstori
Cane je gospodin, bio i uvijek će biti. Ako treba mjesto za spavanje - bujrum! :)
cane kingu, dobro nam dosao, a ovi sto kenjaju ma NEMAJU ONI POOJMAA... zar neciji mozak moze ovako nesto smisliti pa napisati, ustvari nemozak... hebala ti bukovicu svu familiju, zaostali pecinski jos uvijek majmune...
earthling..svaka cast na komentaru...