Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslusajte...a gnjidama iz SDA, ovo zvuci tako daleko i strano...oni to zovu 'stranacka muzika'...pa se vracaju barbarstvu i jedinom ritmu u njemu. Svaka cast momak! :))) Lijepo je bilo procitati o tebi i poslusati tvoj instrument.Svako dobro SLOBODNI COVJECE!
@seoskavaralicaFADILi **** vidi gdje se "Bulevar* krije. Ljudi ovo je ludi Bulevar sakrio se iza novog nika, profila.
Bravo momak,zaista neobicna i hvale vrijedna zanimacija...I polako uvijek neko prepozna kvalitet i trud
Svaka čast momčino. Bog tebi i tati dao zdravlja i dug život i svakako i zaradio štogod za sebe i unuke. Kako smo mi daleko od ovog što momak radi i što svira.
tresi tresi tresi
aferim momčino
Bravo!
Mi ne vidimo dalje od svoga nosa
cuj umjetnost... a ZMBT, zvezde granda...
idi ti mali odavde stvori nesta od sebe, kad svi mladi odu, nema poreza nema uhljeba a nema ni penzije
U BH Se samo prepoznaje SDA,SNSD,HDZ,,, djelo mladezi.. Ovaj momak da ke clan mldezi SDA ,,vec bi svi znali za njeg i bio zvijezda..