Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocinje na 2:12, da ne gubite zivot kao ja...
Oplakah!!!!
to Regret ljubim ti kuvac !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma vala je tanak sto se mene tiče...
Volim ja dubiozu
Iako nisam ljubitelj posebno dubioze, moram priznati da su jakooo pametni bosanci. Nakon sto su uspjeha na balkanskim mahalama sad na engleskom guraju dalje.
bože mili kud sam zašo...........
Katastrofa..
Tuta Bugarin
Razumijem da ovaj pjeva Dubiozu, ali otkud Mimo Šahinpašić u žiriju?
A koja je razlika izmedju Dubioze kolektiv i Nervoznog postara?
...reko bi da je original bolji...nebi valjalo da je obrnuto...
Slijezu se utisci
Mora da je ziri bio nadrogiran, kao i ostali fanovi narkoze kolektiv
Dubioza je napravila produkt od stoke od naroda koja bira ove kleptomane na vlasti i stvara ovu situaciju, svaka im čast, neka i oni zarade i karaju ovaj glupi narod, kao i političari. :)
Svako ko ne slusa narkozu kolektiv automatski voli turbo folk, hehehehe neka vas sa rajom budalice moje. Za vasu informaciju jedino sto vise mrzim od ovih narkotickih bendova jeste upravi turbo folk i ostali zabavnjaci. Budite pozdravljeni
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i ja sam "oduževljen".........