Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onda se brzo proculo po selu da dolazi Brian u bijelom odijelu. Ulaz ce biti eura 42 , djeca i debili pola od toga. Jer kad na daske koje zivot znace izlazi britanska fukara i pocinje da skace.... Drke drke djon.... I dalje smo svijet, nema sta ahahahahaha. :D
Roxy Music i B F su vrh vrhova skupa sa Wonderom , Stounsima , Zappelinnima , Beatles ima , Stingom ..itd. to je muzicka poslastica cak i za stanovnike Londona i Parisa i New Yorka . tu se trazi karta vise. Nema sumnje da ce doci ljudi iz Zagreba , Beograda , Ljubaljane pa cak i Beca i budimpeste na ovaj koncert jer to je spektakl. sarmota za Sarajevo koje u svojoj istoriji na tom polju nije nista napravilo . Da nije bilo rata ne bi se ni Bono smilovao za onaj koncert U2 .
@gooUser1569397787 Ne bi ni Bruce dosao da rata njje bilo. Da nije na TV gledao sta se kod nas desava ne bi ni znao gdje se sav Balkan nalazi. Tacno.
Bravo Jahorina, tako se gradi imidz!
skaka ce dovesti stinga a pricalp se da ce na bjelasnici doci i stonsi
Jahorina centar regije, a ne Sarajevo.
¸Kupio sam kartu i ima da pjevam....."Aaavalon....haaa haaa haaa" (10 x kaže haaaa, tačno sam izbrojao)
@intertran22 posto su karte znas li
Brajan Ferid je legenda. Uvijek dobre zenske u spotovima.
Fery je već ostario, ko Isusovo magare! Nema više raje koja bi ga slušala ni u Sarajevu. Sumnjam da bi napunio dom mladih na Skenderiji!
nema snjega, džaba vam feri