Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da te ne volim. Ja te volim najviše na svijetu. Strah me da te volim. A jes ovaj čoek zaljubljen, vazda bio. Inspiracija, samo taka. Šmrc.
Ma bogam, ne znam jel se zaljubljivao il' samo ljubio al' jeste vazda bio u dobrom društvu.. Prsten i zlatni lanac je baš baš hit, spot je kingovski.
Pogledam poslije spot....ne volim nešto ove srcedrpateljske, ali zna posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
..njegove vokalne sposobnosti su slabe, i ako bi pjevao samo svoje pjesme...prop'o bi mu koncert k'o žeton....
Tebi bora drljača je vrh vokalne sposobnosti
...slab je vokal i tačka..... ...a, ti baš složio si rečenicu... 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam zašto ali znam da u Zenici pjeva dzaba nebi došlo 50 ljudi, meni je on ipak gotiva pjevač za razliku od ovih prekodrinskih
eto mu uspjeha 2/3 koncerta ce pjevati tudje pjesme....posto nema dovoljno svog materijala nakon 30 godina u muzici...
mora bit iznenađenja, svi bi pospali
shupack
Prsten i zlatni lanac.... Kakva poetska bravura!
Jest, jest. :)
Znam da je iole pametnom citaocu jasno, ali imam potrebu da to ovim komentarom iskazem. Nevezano za ovaj clanak, a iskopiracu ga na narednih 50, sve do bana i uklanjanja mog avatara sa portala, ali cu reci da je redkcija Klix.ba postala jedna skupina perfidnog ljudskog smeca i da je taj portal najveci i najcitaniji KONTROLISANI ispirac mladih mozgova na ovim prostorima, a sve u sluzbi zapadne demonkratije i prvenstveno cvrste valute. Ko se slaze neka odobri ovu misao, a ko ne, uvijek ima crvenu opciju.
A to?! Ma Hari je raja ba...
Harija MatE Harija !