Obilježila rođendan i 30 godina rada
0
Brena priredila nezaboravan koncert u Beogradskoj areni
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta se i ova po stare dane uhvatila furati na Lady Gagu ... ccc
Smijesna je sa ovim stajlinogm.
JEBA** vas Sarajevo vise sta se kacite za njega da nije rata bilo mnogi bi i dan danas na ekskurziju dolazili vamo
vazda je na ovim prostorima postojala kriticna masa koja je voljela nazovi umjetnike poput brene(njena umijetnost je dizanje nogu)tako da me ne cudi da je rasprodala arenu a bilo bi sramotno da nije rasprodala poslije onakve medijske propagande..olicenje kiča i ratna uniforma to ja ta brena
Evo, ja sam iz Novog Sada, i juce sam bila na koncertu Lepe Brene. Stara i dalje peva i izgleda kao zmaj. Arena je bila prepuna, 20 000 ljudi, a danas je novi koncert, jer je uspela da proda dve Arena uzastopno. To se zove trajanje i uspeh u show-bizu, posle 30 godina karijere i dalje punis stadione u celoj ex-SFRJ. Zivela nam i pevala jos 30 godina !!! A vi, sitne duse, puknite od muke, za bolje i niste !
OBER K.U:R:VA,OBER D.R,O.LJA.GLUMI DAMU,A NA POCETKU KARIJERE JE IMALA SISARIKE ISPOD PAZUHA.KOBILETINA,KRAVETINA I KRMACA SVE U JEDNOM!!!
Ma sto se ja ovdje prepirem sa vama. Polovina vas je ubjedjeno da zelena je \"muslimanska\" boja.
Alo bre cobani pa koj vam je? Sta ste se uhvatili Brene,jel vredjala kog Sarajliju nije pa sta hocete.Pa vas Dino se kunuo da nikad nece pevati u Srbiji i BG pa vam ga zavuce u usta onako kulturno a u njega ste se kleli.A,Brena da je babetina to stoji,ali to je njen problem.
Djesi Gaga, nisam te prepoznala ! -.- !
eto nek si ti iz Sarajeva, a sto recenicu pocinjes brojkama, to je manje vazno, ma ja, nek smo svi dobro
ja sam iz Sarajeva i ovo je fuj! Po stare dane se nasla oblaciti ko rospija, nikad im dosta para! A da ne govorim o muzici i nabrajalicama koje pjeva!
FUJ!
Zar iko vise slusa ovu ofucanu ravaqu. Kako je jadno gledati ove slike i njenu zatagnutu odvratnu facu, meso koje kipi...fuuujj! Jadni li su svi koji ovo vole i slusaju!
Za neupućene i zaboravne... http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=33788 Akcenat na ovoj stranici je ipak na fotografiji!
@ Eki proslo njeno vrijeme, HA, HA, HA, pa jesi ti corav ili je ovo prepuna Arena.LJUBOMORNI STVOROVI!
@.... A ja iz Tunguzije. Spadas u onaj 1%.
BRENA KRALJICAAAA!!!!!!!!!!! UVIJEK BILA I OSTALA!