Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombaj Štampa traje jer izbace pjesmu svakih 10 god i sviraju u klubu pred 50 ljudi. Pa to je njemu hobi, nije to nikakav profi bend.
@99summit cuj nema za kafu.... Pojma ti nemas smrade zadojeni.
@SDAosvaja01 mozes li zamisliti kakav kontra efekt pravis sa ovim glupostima?? Em imas nick koji izaziva povracanje, em ne postujes clanke nego postavljas ove gluposti gdje im nije mjesto, em nerviras narod...itd itd.
Trajes u svojoj sobi. Niko ne zna ni da postojite, al bitno da se ne dodvoravate. lol
Covjek koji je sa svojim neutralnim stavom suknuo balkanu onu stvar i uspjeo da proda muda pod bubrege.
Jest se ofucao ovaj Đuro
Hajde ba Djuro uživaj u Bledjo, jezerjo, ribarje......mojne mi neke nostalgije......
djuro pravi gurbet.....kad je zavuc ruku u dzep eto ga u bih jer ga niko osim zene ne jebe u sloveniji......furka na roling stonse a pjesme kurton
Vala si posto serator Djuro
realno, da nisi đuro ne bi ti nitko dosao na koncert. slusao sam po garazama masu boljih bendova. samo te ime drži na bini. al nedim je hit, sto jest jest.
I ovaj prdonja stari sa suncanim naocalama bez sunca i misli da je neki frajer, sto je pobjego u ratu i sad se vraca je vise dosadan.
e nek si ti bio u ratu i vidio sta je i kako je
Prc milojkaaa
Sviraj i pjevaj drug i vrati se normalnom zivotu gdje si ga ostvario,...sto dalje od ove stoke,povremeno ok,ali za stalno niposto,jer kad bi svoju omiljenu pivu ovdje narucio,dobio bi max. nularicu ako ne i limunaTu
Volio sam ga gledati u tln . Sad je samo dosadan,uvijek isti fazoni i gluposti.
Cao! Ja sam Djura a vi gledate Djurine kucne carolije!
Đuro king
Teski ublehas, ali bas teski...
@akvarij78 Ma hajde molim te ,ne lupetaj ...