Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda se cudimo kad svijet pogodi pandemija ili kakva nesreca.
Sodoma i Gomora
@mombai joj... da se bar skole nisu zatvorile, da mozes da se obrazujes...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gonite ovo govno, još nam on treba!
nije on (vrijeđaš muški rod). ovo je ONO
@Nešto_ovdje_smrdi Goni ti sebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A on je musko ili zensko? Opredjeljen za sta?👀
Nasta lici idi u karantin dozivitno fujj
Bolest
Božo brate ovo je sve ali sevdah i sevdalinka nije sigurno. Meni se čini da si se ti malo pogubio
Bozo pati od kronicne upale pupka i trzaja shupqa.
Božo ima svoj stil, koji meni baš ne leži, ali cijenim svakoga ko nešto stvara. Na kraju krajeva, čovjek uspijeva živjeti od onoga što radi. Jedino mislim da bi uz ovu odijevnu kombinaciju trebao ugraditi grudi, ali nisam stručan.
Aman!!!
dobra je pandemija čega ima
Božo, nadam se da i ti čitaš komentare ovako ponekad kao mi, .. ne mogu ti reći ni brate ni druže ni jarane, jer to mi nisi, a da jesi vjeruj odrekao bih te se,.. respektujem svačiju opredjeljenost u mnogo čemu, ali postoje neke stvari koje nisu prirodne, i pojedinac ih želi nametnuti drštvu, ok, ne želiš nametnuti, ti samo pokazujes sebe, ok, ali insanu, nije to to ,.. nemoj ba, pokrij se, obuci se, budi muško ipjevaj kao pravi muškarac!
Joj zgadi mi sve crnke u haljinama...
ne mogu da vjerujem da ova NAKAZA nema ozbiljne restrikcije kada je eksponiranje u medijima u pitanju..nije normalno da djeca gledaju ovo strašilo,može ostaviti ozbiljne posljedice na njih
Činjenica je da idemo u krivom smjeru sa ovim LGBT ovima . Radi popularnosti idemonprotiv sebe i svije prirode,a to je danje muško muško a žensko žensko . Sve izmedju je stvar trenda i izgovora
Fuade torbicom ga...
Hvala ti Bozo za malo vedrine u ovom vremenu.
Daleko od sevdaha ko more od Kovaca