|

Božo Vrećo objavio spot za novu pjesmu "Selma": Izolacija će vam brže proći pjevušeći

Božo Vrećo objavio spot za novu pjesmu "Selma": Izolacija će vam brže proći pjevušeći
2.134
S.H.P.
24.3.2020. u 10:40
141
komentara
2,1k

dijeljenja
Jedan od naših najboljih interpretatora modernog sevdaha Božo Vrećo odlučio je u ovim teškim danima pandemije koronavirusa svoje fanove širom svijeta obradovati novom pjesmom "Selma". Pjesmu je uradio u saradnji s Barcelona Gipsy balKan Orchestra.
Božo je spot za pjesmu snimio u Španiji, a inspiracija za pisanje bila mu je Selma koja je živjela u staroj ulici Kovači.

"Pjesmu sam napisao i uglazbio ponukan Selmom koja je živjela u staroj ulici Kovači i bila je mlinareva kći, bila je obećana imućnom trgovcu kojeg nije voljela, a bila je zaljubljena u kalfu koji je dolazio pod njene pendžere, kucao u saz i pjevao joj, na vama je da odlučite šta je odabrala. Plešite, pjevajte i radujte se životu", napisao je Božo Vrećo.

Dodao je da vjeruje da će njegovim fanovima izolacija brže i lakše proći pjevušeći.

"Budite ljubav, uvijek i u svakom trenutku", napisao je na kraju.

"Božoooo, našli smo vakcinu! Ovo je predivno, preemotivno, plačem, plešem i radujem se našim novim susretima. Hvala ti do neba. Selma je odabrala, i mi smo odabrali tebe! Riječi nisu potrebne, zagrljaji i pogledi poslije izolacije sve će ti reći"; "Već igram po kući i pojačano je do daske. Ovo je magija, predivno! Odličan spoj", samo su neke od reakcija oduševljenih fanova na novu pjesmu.
Prijavi grešku


Komentari (141)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...