Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa đesi udovice, nema te odavno?
@Vlahocetamol Znas kako je meni govorio nastavnik likovnog? Svaka tebi cast za originalnosot ali ovo je za 2
...svaka čast...divna pjesma...divan spot...😉 ...a, ovi što te provociraju, ništa drugo i ne znaju....samo naprijed legendo.... ..PS- hajmoooo...udri minuse 😂😂😂
Opus gej.
Kreten.....
Šejtan.
hebo majku, da čovjek ne zna da je muško, zakleo bi se da žensko pjeva...
Muzika je zesce sranje. Pocetak je bio obacavajuci, a onda ... je mogla zapjevati i Zorica Brunclik, ne bih primjetio veliku razliku.
Sjajno, vrhunski!
Dobra stvar!
I Božur revoluciju priziva. Histeriše i pati jadan, zao duh Dejtona mu obuzeo i tijelo i dušu.
Vruuuuuc Buuuureeeek!!!!!!
Božu obavezno poslati na Eurovision Song Contest... Da se i BiH jednom “omleči” o to prvo mjesto.
Mosnjaci na (H)aparatima....
Nasa bradata djevojcica Bozo :-) Mjauce nesto kao i obicno. Ali ima ljudi koji odu na njegov koncert. I to se desava ponekad. Mozda da bi kontrirali ovim primitivcima koji bi jadnog Bozu spalili na lomaci, ali je ipak neobicno da neko ovo moze da slusa.
Stigla debela donacija klix-u na devizni konto da objavi sta ovaj ili ova,( ni on ili ni ona ne zna sta je) kaze po pitanju necega i kao da je to neki veliki intelektualac ili intelektualka pa to treba da se prenese da mase "progutaju" i da shvate da je to buducnost ljudske civilizacije i da nam popuju bas ti koji nemaju pojma ni ko su ni sta su, ali point je u tome da se siroke mase sto vise "j.e.bu" u zdrav mozak i da ne vide sta su ustvari stvarni problemi u drustvu. Grebo vas on klix-e.
Kačavenda pjeni na usta...
Vrećo Gov ana
nisi ti nikakav musliman