Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Božo je ljepši od Amre
@MarimJa Mozda tebi.
@Izgubljeni2 nisi u toku, ovaj komentar je trebao da bude izbrisan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Božo gura svoj stil i lijepo mu je. Veći je čovjek od većine vas što pljujete tu po njemu. Ne zanima te Božo? Ok, zašto onda otvarati članak o njemu i još komentirati. To je dijagnoza za sebe...
O BOZE, OPET MI OGADI RUCAK
Prikaza, kakv stajling i govna, hakaret Boziji!!!
A ti si ljepotan neki?
ovaj lik je zasticen k'o endemska vrsta
Pedercina , i los primjer omladini.
Zenstvenijinego pola estrade. Boze sta je ovo nit je sin nit šćer. Kako njega mati zove to se pitam
@Frj lane moje.
Jhgvhj
mi ( nez ko sm to mi)ali...mi podrzavamo ovog hoseksualca da se tetovira,da ima svoj stav i mišjenje,da oblači šta haljine,tange,go da hoda ako ŽELI.. ALI kad su u pitanju političko-historijski stavovi i prava na taj stav ;eh tu podvlačimo granicu i odizimamo ljudim da imaju PRAVO NA SVOJ STAV... evo zadnji primjer je onaiz PDP ...linč odma (velika večina iz FBiH) .
Jelena Trivić...
Volim ovog covjeka, ono sto radi i kako zivi svoj zivot. Svoj, nenametljiv, kvalitetan..sretno dalje, ziv i zdrav bio!
Na sta licis jbt !? Wtf
MISLIM DA JE (KAKO BI GA NAZVAO??? ILI KAKO ZELI DA GA NAZIVAMO!!??) KAO OSOBA ILI LICNOST OKE!!!! ALI NIJE JEDNOSTAVNO ZA NAŠE DRUŠTVO I NAŠU KULTURU SHVATLJIVO DA MOZE ON TAKAV BIT KAKAV JESTE!!!! INACE NIJE NI JEDNOSTAVNO STIM TRANSGENDERIMA DA POPRICAS, JEL SE ONI ZELE VIDJET U TOJ POZICIJI "ZASTICENIH" OSOBA, SLICNO JEVREJIMA!!!! URADI ONO KAO STO JE URADIO EDO MAJKA, ODSELI SE U ZAGREB!!!!
@sandzo_saudijanac zasto tebi klix date ban?
Jesu mu dali ono dijete
Jadan sevdah ako ostane upamćen po ovoj spodobi!
Siguran sam da stvaraoci sevdaha nikad nisu pomislili da ce ih musko po imenu a obucen u haljinu predstavljati nekad u buducnosti! zamislite Safeta Isovica! Strasno!
A vecina migranata u dobi za vojsku....eh da da sam ja tako mogao.
a migranti Vreco?