Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Almase trepni dvaput ako je u tebi...
bauk kruži svijetom, bauk sotonizma.
Almase sine zar i ti
savrsen duet .a u Bozu Vrecu nedirajte.Najdivnije ljudsko bice i najdragocjenije
Lijepa saradnja..veliki umjetnici! Ovi sto laprdaju gluposti to su cobani pojma o muzici nemaju.. A ni frulu na selu nisu naucili svirat..
A ona je Ljigavac od dine merlina....
Vajcu djale, stradat ce tunelcic..
Božo zauzeo poziciju pučkog stražnjaka..valjda je Almas stavio blok
E jebiga, Almas mi je bio drag kao umjetnik, iako njemu bliski kažu da nosom nebo para, ali saradnja sa Vrećastim ... Jednostavno Božo Vrećo i njemu slični nisu dio mog svijeta, ili da pojednostavim, oni što vole da naguze kozu, su za mene u istoj vreći kao i ovaj Božo Vrećo.
Almase, što sam te slušo slušo sam.
Znači, džinska posla...
Almas nije ni primijetio da mu Božo čuva ledja
Ooo Almas, Odkud tebe kod nas
beat house project
Novac,pare,marke kako god. Interes je danas sve. Daj da se zaradi pa i baciti obraz na tlo. Ja ih iskreno ne mogu ni gledati a kamoli slusati. Almas ne zna pjevati a bome ni ovaj drugi.
Ovdje je bolje ne komentarisat
Jeste duhoviti, baš je bilo teško pretpostaviti kakvi će se humoristi pojaviti u komentarima
Osmijeh sve govori