Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kontra je organizator koncerta i fizički neizvodivo jeb ga...
Buraz, za TZ je 7 km preskupo, pogotovo za ekipu koja voli takve svirke! Ne ostaje im ništa drugo, nego da štede za svirku! Ja sam bar prije tako radio. Mislim da ce biti jedno 30-tak ljudi (nažalost).
Ej, a gdje je sarajevska KONTRA na tom koncertu? grrr
Skuplji je prostor, zato je valjda 15 maraka..nije mi žao jer je za dječaka. Kad dajem petobanku za Sepulturu, dajem i za ovo vala..
Beton svirka. Idemo se shutat!
nisam vjerovo svojim očima da BFP svira u sarajevu i to samo 20 dana poslije sepulture. kako je krenulo više ne moram u beograd i zagreb na koncerte. i ulaznica je sitniš al kako je u tuzli ovako jeftino nije mi jasno? pa oni manekeni \"evadimga kofol\" su koštali toliko?
beton ljudi, beton i to Lukavacki i Kakanjski zajedno!! dosta vise dzigare i pop-rocka... sad i mi maaaaloooo !!!