Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Sarajevo, kojem si pjevao, nije više isto, sad je zagrizlo, u mraku srednjovjekovnog praznovjerja, koje sve više okupira svijest bosanskog čovjeka.
Jao Bono pa nemoj da nam neko uzme spotlight. Pa mi jos uvijek mislimo da smo najjadniji i da zasluzujemo jos donacija. Mislim, dajte nam malo vremena. 25 godina nije dovoljno. Nemoj nam Bono uzimati titulu pacenika tako ti boga.
živa istina
Hvala Bono.
Car!
Hebo mu Sarajevo mater, privatna država hebenog Alije i nasljednika mu. A vjerovatno su te jadne države bile uz BiH kad su nas ubijali, samo su podržavali Srbe i Aliju da da Srebrenicu za državu Sarajevo. Bem im svima mater
Nezz ako ste gledali South Park onda znate ko je i sta Bono...
Ja sam bio na ovom koncertu sa svojom srednjom skolom i nikad mi nije bilo vise dosadno u zivotu, koncert nide veze
Jos smo mi dobro prosli naspram Sirije... srecom smo blizu Evropi pa nas nisu mogli do kraja sravniti.
Steta sto nema verzija pjesme za gusle hehehehe
Bonno! Zasto sad ne prozoves Aung San Suu Kyi za koju si digao glas dok je bila u pritvoru.... na Tournei "360* Tour".... gledao sam te ne samo u Sa.prije dvadeset godina, nego i u Zg. 10.8.2009 godine...
@jaorba zbog Rohingya naravno.... #MissRohingya
Kaze meni Bono jednom za ove nase politicare "I would beat them like the bull in the cabbage!"
Amerikanci gnjetu.. a bono za njima trci i saosjeca se 😂
Koncert ka koncert. Prvo danas vijest o dvadesetogodisnjici koncerta, drugo danas vijest o izlozbi posvecenoj dvadesetogodisnjici koncerta u Mikser hausu, trece danas Bonova izjava no dosta li je?
hajde sad to uz gusle narici papcino :))
@lale gator Zasto bih?
Prno si ti u fenjer davno kifeliiii matori
Idi kod Kalifa pa odrzi koncert....ne razocaraj tvoju raju