"Neka DJ odma' dole siđe"
0
"Bombaj štampa" večeras svira u Domu mladih
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rinaka od koncerta
Ma nema stari,vidim kako rasaznajes vrijednosti ovog banda,ako oni imaju vrijednost onda ti stari moj pojmaaa nemas sta je muzika,bolje reci da te malo pere nostalgija,pa sve sto cujes sa ovih prostora dobro ti zvuci,siso! kakva Bombaj Stampa,prihavti se ti djuro onih onih filmova ba,muzika ti je losa karika.
Najrecentniji album svjetske zvjezde filma, ako je svijet od Vardara pa do Triglava.Najbolja uloga mu je \"barba ima li ribe\".
dezerteri se pronalaze puna im usta ljubavi prema Sarajevu iz New Yorka,Beca,LJUBLJANE itd
Bombaj Stampa je legendari sarajevski bend zato papci koji veze nemate tisu nemoj da vas cujem vise.... sretno Djuri i raji veceras mi koji smo daleko od Sarajeva znamo prave vrijednosti toga benda....
@DE BA đes šarane kućo stara :)
Izgleada tramvaj ima dva vozaca za Duru ..........
@DE BA otisao bi ti veceras da imas 15 keka hehe ko zna mozda i odes ako ubodes na kladionici danas, dobra ponuda
Bas tako deba,ovaj band ce uvijek biti mali band i to je to,dzaba se trudite nesto uraditi,a i kao muzicari ste onako,bolje im je da pomognu nekom lokalnom mladom bandu da uspiju nego sto se guraju da oni budu opet u IN-u.
@DE BA Dobro ti ba seljacicu,uredu je!Sad fino ide sa misem u domji lijevi ugao,pritisni\"shut down\",zatim iskljuci kompjuter iz struje i daj nekom kome zaista treba.Izadji vani i pomozimami da nacjepa drva i nahrani stoku,STOKO JEDNA...
đuro je dokaz da je rock*n roll umro
Ja pjesme i sege.....de bolan Djuro mani se budalestine.Kakav ti i muzika. Drzi se \'\'Nase male klinike\"!
nama iz 60 i neke nisu...
De ba dosta vise tih otrcanih folova sa AVDOM, otvori zadnja i to. DJuro je ocito ostao u onom starom vremenu sa starim folovima. Nikom to vise nije smijesno. Uradili ste cover a ovamo ste pukli pricu kao eto ta pjesma slucajno nastala?! Cemu lazi i prodaja mudda pod bubrege?!! Nizerazredni bend bili i ostali!
Sretno ! bice LUDNICAA