Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smeće, mrzim rokere i njihov stil života. fuj !
Što staviše najbolji band festivala Kultur Shock na radni dan kad je najmanja posjeta i pola raje ne moze doc, sve ih zeglo.
Jedina poenta Kultur Soka jeste da bude sutka a oni ih stave u cetvrtak kad je najslabija posjeta jos plus dodje Saranova raja od 40 + hahahaha
@fudocar jebbem ti komplet familiju za 20 dana si nabio 1500 komentara majmune nolajferski
TO JE TA KULTURA I CIVILIZACIJA.
@sarayevo1 vehabije sda i obicne balije na aparatima
Jedino saran necemu valja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbm im qolje ne mozes zaspt od pijanica.. do nekih dobi pjevaljka
Stvarno, kako su im dopustili nesnosnu buku do 2 sata ujutro! Ja sam mislio da je ona Danira Kostić fino čeljade ; )
EVO POĆKO SE UGURAO I U BOMBAJ ŠTAMPU SINOĆ A DANAS NA DŽUMI U DŽAMIJI KRALJ FAHD DOTIČNI ĆE BITI IMA ČAK I MJESTO GDJE SJEDI U TREĆEM REDU SKROZ DESNO!
@mahmutoglu Poćko, Sraćko.
Konačno da i naši ljudi naprave nešto kreativno. Iluzija koja pomjera granice uma ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
"stala prestala padati" .. ma bravo
Ovo ne bi trebalo da je moguće ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE