Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to koncert u Zgu, ko to tamo slusa i pjeva \'\'Zeljo, Zeljo\'\' i voli Bombaj Stampu...Doci ce onih zagrebackih posvudusa i kvazi-alternativaca..ima da sljedece sedmice osvane u onom isprdku hr-scene Red Carpetu...katastrofa... Djuro mi se nikad nije svidjo kao \'\'ozbiljan\'\' glumac...U Kuduzu je katastrofalan.. Kao reziser..Kajmak i mermeladu mogu pusit samo cefuri (iliti istocnjaci u Sloveniji), NMK je normalno katastrofa...U Domu za vjesanje moze proc...U Nadrealistima je najbolji kako god, dok je pocinjao, manje para imo, bio medju rajom.. Sad je biznismen, i to je to.
Zacepi i mars u Iran, Saudijsku Arabiju itd., jer nemas pojma cobane. Djuro je legenda, bio je i ostat ce, i to sarajevska!
Djuro je isto kao i Kusturica - filmski profiter! Cinjenicu da je super glumac i reziser koristi da nas maltretira svojim neostvarenim ambicijama i muzickim (ne)talentom!!! Koga zanima Bombaj Stampa?? Bili su sesta liga u bivsoj zemlji i Sarajevu, a sad ce pomocu Djurinih veza u svim medijima i filmskom festivalima postati \"Emir Kusturica & No smoking\". Fuj, kako neki ljudi ne mogu stati, nego zele jos i jos i jos!
zipa Djure yebo te. Od onakvog ruznog covjeka sad ko moze i gledat.
Bas je cool! Pravi laf!
Nigdje se ne spominje oskarom nagrađen film u kojem Đuro glumi glavnu ulogu... Film Danisa Tanovića.. NIČIJA ZEMLJA
Vidju djurage sto se emancipov\'o ;) Svaka cast lafe ;)