Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daaj, u kojoj ti državi živiš?
Ma daaj, mora li uvijek nesto naopako biti? Sto niste ugovor potpisali sa labirintom koji bi definisao i eventualno otkazivanje party-a? Sve sami amateri okolo.
izvrstan set :) huh to mi je trebalo. doduše, mala nezgoda sa promjenom lokacije ali bože moj imam dvije zdrave noge - dobro su me služile cijelu noć :) Respect to Kontra crew!
Neodgovornim i krajnje drskim ponasanjem odgovorni iz kluba Labirnit su obavijestili UG Kontra o otkazivanju ustupanja prostora na sam dan desavanja, tako da se event preselio u klub AG na arhitektonsko-gradjevinskom fakultetu. Ovom prilikom se zahvaljujemo ljudima iz pomenutog kluba na brzoj pozitivnoj reakciji. O shupcima iz Labirinta svaka rijech je suvishna i gubljenje vremena i energije.
"ko je ko ja" djubre odvratno !! Misljenje da mahalci poste je veoma jadno ! Posti ko vjeruje !! Jadna/na si !!
Hahahaha, divotica....dnb+ramazan+gandza+feredza+..
Slazem se s "misljenjem"..d'n'b ramazan?!? Ima li nesto u skladu sa judaizmom, krscanstvom, ponocki d'nb??? Ko od vas posti-postovanje-ali kuci, ko ide u crkvi-isto..dosta.vise.ba.
iskreno, ko posti ili ne posti-apsolutno me nije briga i ne treba imati nikakve veze sa bilo organizacijom gostovanja drum'n bass skupine (parti traje do SEHURA, covjece, zar to nije nikome cudno?!?!), niti sa smanjenjem/povecanjem broja ovakvih ili onakvih faca (jadno je reci da "mahalci poste"). Post, sehur ili bilo kakva manifestacija religije nema i ne treba da ima veze sa ovakvim dogadjejem, niti bilo kakvim drugim dogadjajima. Nije li vec vrijeme da se to skonta????Ostavite religiju u intimnu sveru vec jednom. Kontra, jaki ste!!!Ali postove i sehure-za kuce!!!!
divno, jos mahalci valda poste, nece bit faca iskrivljenih. prejako. spremna
I evo nam kontrice again!!Super
jupi!
Svi smo tu s razlogom...
dnb je ok...mislim da toj vrsti muzike nista ne fali takoder i kontrasima nema mane...dovode ljude, a cak nema ni klosara,ni potkosuljasa koji kad ih pogledate padate u crnjak...i onda se pitate: sta ja uposte radim ovdje?
to je možda tvoja "reala"... naša je radna i optimistična !
Hajde ba "reala",treba bataliti takve poput teba...