Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura pjeva za 10, ali ovo što upravo čuh, bolje da nisam...
Ummmm, nemoj bona, samo nemoj.
Jao majko mila, kao da nam nije dosta "loših muzika". Tugy
ne ide neke stvari skupa, jednostavno ne, zao mi je ali to je tako
Ispocetka je bilo zanimljivo, sad je postalo smaranje iskreno
Kada pogledamo naslov, vidimo da dotična nema ime nego ju se oslovljava sa “bivša članica”, te joj se popularnost gradi tako što se u istu rečenicu stavlja sa bosanskohercegovačkim bendom Divanhana i sa poznatom svjetskom zvijezdom Riri, a još ako se tome dodaju trileri imamo nešto što je jeftini marketing ili marketing na račun drugih imena.
hocu svojih 10 sekundi vremena nazad
Vrlo loše...
Divanhana ima više bivših članova nego Bijelo Dugme, Divlje Jagode i Merlin zajedno. Odlaskom Naide ovaj bend više i ne postoji praktično.
rihanna s trilerom hahah vrh
Neznam sta je ovde toliko posebno.. stalno ponavljanje balkanskih trilera na zavrsetku svakog stiha.. ma daj. Jedino Samir Nurkic kroz zajebanciju sa harmnikom i sanersko pjevanje moze izazvati neko odusevljenje