Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne slusati nikako pogotovo uzivo, ljetos bili predgrupa Kultur Shock-u fujjjjj brate kako se samo guli pjevac nidze veze svirka uzivo. Nadam se da nikada vise nece nabasati kao predgrupa nekome.
kad citas ovu vijest ti bi reko to neki dobar bend, kvalitetan nadasve bogat a kad ih poslusas shvatis da si se zahebo. elem dosadni su, mozda da izmjene stil i pjevaca...ovako, zesca dosada
Ne volim ovakav rock nikako, stvarno dosadno brate. Al\' et\', svaka čast na trudu momci. Čvaknite koji acid, proširite vidike i percepciju ;)
...iz nevladinih organizacija... Kako su mlaki tamo, tako su isto i u muzici. Zesca dosada!
Za glavobolju uvijek bio bolji Kafetin ili Aspirin.
neeeeeee kill it with fire!!!! najdosadniji bend na svijetu ikad! nakon 5 minuta slusanja ravnjaka od onog pjevaca dodje mi da ga zadavim zicom od gitare
ko li ce mu bit pratnja ??? pentraxil i analgin :D
Jesu li ovo oni nadobudni pametnjakovići što napraviše ubjedljivo najdosadniji album IKAD izdat na Balkanu, naravno nemam pojma kako se zove?