Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKAD CUO ZA NJEGA jeko jekoderm?
Jeko frajer?
vidi se da je sve AI generirano, i slika i coveri. i poslije ce prosipat pricu, neku filozfiju o uticaju AI-a
Do sad sam imao bar 5 velikih projekata u zivotu, Klix nijednom nije htio da mi pomogne, ali zato o ovom nebitnom debilu 2 puta objavljuje clanak o njegovoj objavi na Facebook, o dovodjenju nekog izmisljenog lika koja usput nema ni 15 komentara.
Ja bih se poklopio jer za razliku od Bilejna niko ne zna za tvoje projekte. Objavilo bi se da se iole dovoljno trudis koliko on.
"Slijedi najljepši period godine tokom kojeg će Sarajevo postati centar filmske industrije te noćnog života."...ako je nocni zivot u nekom gradu sveden na tih par dana to je bas tuzno
"Nema ničega" se proizvodi od "Đe ba nestalo"
klix promijenio naslov kad su skontali kako ih je navukao xd
Hajd što frajer ne postoji, ali što gospodin Kutkut ne zna da se jedino može doći SA Aljaske, a nikako iz Aljaske.
Hahahaha, e golema glupost
Nikad cuo
sta se lozite, samo zezanje neko, lik ne postoji :)
who?
Eto Billain odlučio da svima pokaže kako su plitki i povodljivi, a on genije koji je iznad ovog društva. Valjda je bar sa Klixom dogovorio objavljivanje članaka o lažnom izvođaču 😂
Cim si ovde kolega moj da seres po ljudima koji nesto rade plitak si i povodljiv a i da se ne trudis 😂
Who the fook is that guy?
Ja mislim da je ovo trol neki, frajera nema ni ma mapi, ni jedna platforma nema njegove trake. Postoji ma SoundCloudu racun jučer napravljen. Billy, nemoj nas zaje bavat ba.
A ko ce platiti njegov dolazak i nastup? Pa naravno, narodni budzet. Mi obican narod cemo platiti stotine hiljada maraka za njega i milione maraka za nastupe drugih kojekakvih likova iz srbije, hrvatske itd, a grad Sarajevo nam nikada u istoriji nije bilo prljavije i zapustenije.
Ja reko Hule dolazi pa tolika hajka