Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da je stanje prenapuhano što se tiče komentara o Arapima na Ilidži...Ali juče prođoh kroz "centar" Ilidže,ljudi sve piše na arapskom jeziku,od restorana,hotela,frizerskih salona,sve je na arapskom...Prođite ulicom pored hotela Holivud i sve će vam biti jasno,čak je i ona škola pola uzeta od arapa,neke njihove agencije.Tragedija.
Ihh otkad je to tu arapsko. Komplet ta zona kod Hollywooda je arapska. Tu je i najgore.
JOSE je neunistiva Sarajevska legenda.Kod njega je hit cim progovori a kamo li kad jos zapjeva.
https://www.youtube.com/watch?v=YtShUMtSjD4
Super ste!!
Sedma slika Ivica Olić
Mr Bean
Kakva puš iona, od onog legendarnog Pušenja sveli se na nivo Dubioze Kolektiva
jel ovo 'sejo' ne posti ?
Koliko ja vidim bio je cijeli grad :D
https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/486621/urnebesne-fotografije-iz-centra-sarajeva-muskarac-se-provozao-u-fotelji-na-krovu-fice Vidi ovih levata i novinara
Ono kad moras kacket na glavu da sakrijes celavicu a jos mislis da si kool zato sto si bijo prije 30 godina
Ja mislio Mr.Bean