Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SELJACKI ROK , OVCE BLEJE , KRAVE MUCU , KAD BIiii BIOooo BIiJELoooo DUGMEee MALAaa bIii SEe ZAKOoPCALAaa Uumeee , KO NEKO NARODNO kOLO IZ UZICA
BIVSI ORKESTAR ZA ISPRACAJE U VOJSKU , SADA ORKESTAR ZA SUNECENJA , KRSTENJA , DZENAZE , SAHRANE I ODLASKE U INOSTRANSTVO.AHAHAHA.
Dosadio i bogu i narodu
Goran kakvo Bijelo dugme..ti si cigan postao ili si možda uvijek i bio
To samo rade da pokupe pare. Od Bijelog dugmeta vise nema nista.. Jedini koji moze jos pjevati je onaj koji nece biti tu, tj. Bebek. Pogledajte malo komentare po netu kakvi su im koncerti u zadnji par godina. Narod je ogorcen i na mnogim mjestima je publika trazila nazad novac.
Od tuzlaka , koji ce racku u tz matori .ovapnjeli prevarant.Ha oni ha izvornjaci ,nivo je u pet deka.Da imaju sta novo za ponudu pa hajde,ali ovako je samo prodaja damu pod bubrege.Nek idu u penziju kao sto im biologija nalaze.
Brega Brega, sta ti je vise bola'?
Joj koja prodaja nagle
To je isto kao da ja dovedem par trubaca cigana i kazem "evo koncert bijelog dugmeta" hahaha
Upravo to - problem je što se događaj najavljuje kao bijelo dugme, a nije bijelo dugme... Ciganski trubaci i seljaci iz Bugarske nemaju veze sa bijelim dugmetom.
Koji ce nam kuracc
RAJA BEZ ZAFRKANCIJE AKO HOCETE OD SRCA DA SE ISMIJETE , IDITE NA JUTUB I UKUCAVAJTE "ISPRACAJ U VOJSKU" ILI "ISPRACAJ U JNA" I ONDA SE iSKRENO UPITAJTE "KO SAM JA" ETO TOLIKO OD MENE.
Haha koje prodavanje magle. Bez Bebeka dugme je smjesno. Jos dovodi i orkestar, koja glupost. Fola dugme, ovo ono. Smjesno.
To je isto kao da ja dovedem par trubaca cigana i kazem "evo koncert bijelog dugmeta" hahaha
E, moj Tifa.