Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego napisete glupost "nakon 27 godina ponovo u Tuzli", trebali bi znati da su u Tuzli gostovali 28.7.2007 godine i po mojoj slobodnoj procjeni, to nije 27 godina. I ovo novinarstvo otisloo u ........
Brega na necemu, samo se smjeska i dezorijentisan, Tifa nije mogao 3 pjesme otpjevati. Sav teret koncerta na Alenu koji je bio OK. Trubaci usrali a 2 babuske ikebane. Sve u svemu ne vrijedi karte.
Poslije ovolike pauze, dosli u Tuzlu, zbrljali na brzinu, uzeli pare i otisli. Koje nepostovanje publike.nemojte vise na plakatima stavljati ime koje vas je proslavilo, jer tu nema vise Ipeta, Laze, Vlade, Zeljka, samo jedan manipulator, dva pjevaca koji ce lizati dupe sefu i vodonosama. Kako vam nije jasno da je raja dosla da slusa Rock & Roll a ne etno muziku.
Bregovic stari,prefrgani falsifikator i kopirant,sada kao u novom,originalnom ruhu,sa pleh muzikom. Trebali su mu na stadionu sator napraviti umjesto bine.Kad god mu ponestane para on pozove ove pijune sa kojima upravlja i kaze hajmo napraviti jedan red come back,pa onda jedan red godisnjica,..... Ma fuj,na sta se svela muzika na nasim prostorima, Sto rece jedan komentar vasar pravi,narodno veselje,kic parada.
Kakav koncert od dva i po sata sve je jasno dosli ljudi nakupit para zbrzit koju pjesmu i otic, karte po 12, 15 KM
Ovo Bijelo Dugme je kao podgrijani pomfrit…
Opet oprostajni koncert dugmeta?? 23 put??
Osoba na slici broj 6 koja drži čašu tuzlanskog je PR Binga. Bravo Tatjana! Izgledaš odlično za svoje 32 godine.
tatjana je ko zvono
Ja unišo kad sve seljOci, niše naše rOje
lajk
Folk
kakvo Bijelo Dugme bez BEBEKA..ovi pjevaju ali nije to to....
@FNM nije otrcano..a za Tifu kao čovjeke je smeće a kao pjevač znamo svi dvije pijesme i gotovo, Alena si upravu ima glas ali nema karizmu da te kupi , dok Bebek ima glas i karizmu...a Brega..to je moj IDOL...takav klošar i takvu maglu prodaje da treba otvoriti školu za prodaju magle ...zato mu kapa do poda...
@FNM, Bebek je svojim izvedbana pjesama Bijelog Dugmeta prečku kvaliteta podigao suviše visoko za sve koji su poslije njega došli, a koji su bili samo dovoljno prosječni da BD tek održavaju na živoru. Bregović je također i oportunista pa je radio i na filmskim projektima, kao i pišući aranžmane i muziku za mnoge druge, čime je zarađivao više nego dovoljno da BD gura naprijed, jer bi BDdugme kao bend za sebe vrlo brzo dotakao dno da nije Goranovog novca od projekata sa strane.
White button, weiße Taste, bouton blanc, botón blanco, белая кнопка...
"белая кнопка" mala ispravka белая пуговица
Olinjali propali nazovi rokeri.